info

Tijdverlies kan bij momenten enorm deugd doen. Gewoon wat lummelen of prutsen zonder direct nut of doel dat bereikt moet worden. Bezig zijn en de klok vergeten. Time flies when you’re having fun. 

Vandaar dit blog. Over de dingen waarmee ik mij amuseer in mijn vrije tijd. Over de tijd die ik graag verlies als lezer, luisteraar, kijker, fietser, wandelaar of gepriviligeerde genieter. En nu dus ook als blogger. Al zal dat bloggen vaak niet meer zijn dan wat kruimels die ik rondstrooi als sporen van de verloren tijd. 

Daarnaast probeer ik ook het nuttige aan het aangename te koppelen in mijn niet-vrije tijd. Dan ben ik radiomaker, televisiemaker en digital content creator bij de VRT. Op dit moment voor Canvas, in het verleden ook voor Radio 1, Klara (en daarvoor nog Radio 3) en de cultuurwebsite Cobra.be. En dat laat af en toe wat sporen na, ook hier.

En waarom dan ‘multiplenoise’? Een woordspeling op ‘multiple choice’ natuurlijk, maar ook een weerspiegeling van mijn brede interesse in verschillende soorten geruis en gerucht. Geruis+Gerucht was trouwens, in een ver verleden, de titel van een van de programma’s die ik heb gemaakt voor Radio Scorpio in Leuven. 

Verder is multiplenoise vooral, sinds de prille dagen van het internet, mijn online persona, mijn alter-ego. Zo vind je me op Instagram, Spotify, Mixcloud, Bandcamp en zo voort.

Jeroen

Jeroen Revalk, zelfportret

%d bloggers liken dit: