Fela lives!

Fela Kuti werd 80 jaar geleden geboren, is 20 jaar geleden overleden aan AIDS, maar zijn muzikale nalatenschap leeft voort. Naar aanleiding van nieuwe cd’s van Seun Kuti en Femi Kuti mocht ik een afrobeat-special maken voor Wonderland op Radio 1. Met als speciale gast Oghene Kologbo, jarenlang bassist en gitarist bij Fela Kuti & Afrika 70, later ook in de band van Femi Kuti, en tegenwoordig ook met zijn eigen afrobeatgroep Kologbo.

Luister hier.

Oghene Kologbo met Jeroen en Korneel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: